Bel ons: 030 - 273 2731

3

U-zon staat voor Utrecht-Zon, of de zon op uw dak, U-zon, de zon is van u!

IMG_5685 (1)U-zon is het eerste bedrijf in Utrecht dat zich vanaf 2010 professioneel en op een dagelijkse basis toelegt op het leveren en installeren van hoogwaardige zonne-installaties. We hebben dus veel ervaring. We doen dat duidelijk en in klare taal, bij ons geen kleine lettertjes. Afspraak is afspraak. U-zon is een klein bedrijf met korte lijnen naar de klant en de leverancier. Geen standaard oplossing, altijd maatwerk, toegesneden op uw dak en situatie.

We ontwerpen met speciale merk-onafhankelijke software de installaties zelf en maken een specifiek op uw wensen toegesneden ontwerp. In ontwerp en realisatie zijn we aanspreekpunt en uitvoerder. Onze back-office, dat zijn we dus zelf.

U-zon laat u niet met de rotzooi zitten! Verpakkingsmaterialen nemen we weer mee en zorgen voor gescheiden inleveren. We realiseren een installatie zoals we het zelf thuis zouden doen, technisch verantwoord, zorgvuldig en netjes.

Als één van de beste lokale installateurs van Utrecht werkt U-zon volgens de voorschriften en richtlijnen die zijn opgesteld voor de zonnebranche, het Handboek Zonne-energie. Doordat we hoofdzakelijk in Utrecht werken zijn we altijd in de buurt om u snel van dienst te zijn.

We doen het graag!
En goed!

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

23

24

Uneto-Vni