Bel ons: 030 - 273 2731

Bekijk hier verschillende referenties van de klanten van U-Zon

De optimale mix

★★★★☆
4 5 1
Na de nodige verkopers van (zoveel mogelijk) zonnepanelen gesproken te hebben, ging U-zon vooral meedenken en kreeg ik advies in de optimale mix tussen wat technische mogelijk, esthetisch acceptabel, en financieel rendabel is.\r\nBij U-zon zit de duurzaamheid ook in de details.

U-zon maakt het waar

★★★★★
5 5 1
Van U-zon kregen we meest gedegen offerte, na twee grondige inspecties van de woning en mogelijkheden. Dat beloofde veel goeds. En U-zon maakte het waar. Niet alleen de voorbereiding, ook de uitvoering was erg deskundig. De mannen van U-zon houden contact, melden de voortgang en leggen professioneel aan. En ze leveren goede nazorg. Dat laatste alleen maar door te ons informeren, want alles werkt nog steeds uitstekend. Het is nu nog leuker als de zon schijnt!

Een kaarsrecht resultaat

★★★★☆
4 5 1
Vooraf een goed besproken plan en een duidelijke offerte met kosten en opbrengst. Zonnepanelen op een scheef pannendak (jaren 30 huis), maar de montage is dusdanig professioneel gedaan dat het eruit ziet of de zonnepanelen kaarsrecht liggen! Als extra service, hulp bij subsidieaanvraag en BTW teruggave.

Vriendelijk, netjes en behulpzaam

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn heel tevreden hoe de installatie is verlopen door U-zon. Vriendelijk, netjes, heel behulpzaam. Ze hielden zelfs rekening met de slaapjes van de kinderen ! En gaven veel extra informatie. Onze panelen doen het prima en liggen na een flinke storm nog steeds. Op naar de zomer!

Oplevering comform afspraak

★★★★★
5 5 1
U-Zon drukt geen standaard-oplossing door, maar neemt de tijd om in overleg een optimale oplossing te zoeken voor de aanwezige situatie. Die daarna conform afspraak netjes wordt opgeleverd.

Prima werk geleverd

★★★★★
5 5 1
U-zon heeft prima werk geleverd waarbij niet alleen het meedenken met de klant maar, vooral de nazorg positief opviel. Helder en eerlijk in de communicatie, zorgvuldig in uitvoering en nazorg.\\\\r\\\\n

Erg goed in \\\"moeilijke\\\" huizen met schaduw

★★★★★
5 5 1
- Jullie nemen tijd voor de klant en zorgen voor een goede bespreking van de mogelijkheden.\r\n- Jullie leveren maatwerk, en zijn erg goed in \\\"moeilijke\\\" huizen met schaduw.\r\n- Jullie doen echt de inspanning voor een goede installatie alsof het je eigen dak is, en dat voelt heel goed.\r\n- Jullie zijn erg precies in de afwerking bv opbinden van kabels.\r\n- Jullie hebben veel aandacht voor nazorg.

Uiterst plezierig

★★★★☆
4 5 1
Samenwerken met Maarten van U-zon is uiterst plezierig. Als professional is ie pas tevreden als alles –installatie en techniek- op echt het maximaalste maximale rendement staat afgesteld.

Bent u klant van U-Zon? Geef dan hier uw beoordeling!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha