Bel ons: 030 - 273 2731

Verdien uw investering automatisch terug

De kosten voor zonnepanelen in Utrecht zijn bij U-Zon uiterst laag. Voor een relatief klein bedrag kunt u jarenlang aanzienlijk besparen op uw energiekosten en de aanschafprijs snel terugverdienen. Het voordeel hiervan is dat de kosten eenmalig zijn en dat er gedurende vele jaren vrijwel geen kosten bij komen. Wanneer het systeem eenmaal draait, kunt u daardoor uw investering automatisch terugverdienen doordat u enorm bespaart op uw energiekosten.

Laat de uitgaven en opbrengen berekenen

De kosten voor zonnepanelen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de aanschafkosten onder andere afhankelijk van de gewenste opbrengst, het type zonnepanelen, eventuele subsidies en belastingteruggaven. Ook de terugverdientijd van een zonnepaneel is afhankelijk van diverse onderdelen. De terugverdientijd is namelijk afhankelijk van de locatie in de provincie Utrecht, de ligging ten opzichte van de zon, de helling van het dak en andere factoren zoals bebouwing en bomen in de buurt. Een nauwkeurige rekensom is daardoor niet eenvoudig te maken. Echter kunnen onze experts vrij gedetailleerd voor u berekenen wat de kosten en opbrengsten voor u zullen zijn. Hiervoor kijken wij zorgvuldig naar uw situatie, zodat wij u vrij nauwkeurig kunnen vertellen wat zonnepanelen voor u in Utrecht kunnen betekenen.

Vakmanschap en een duurzaam resultaat

Wanneer wij van u de opbracht krijgen om zonnepanelen te leveren en installeren, bent u verzekerd van vakmanschap en een duurzaam resultaat. U kunt uw eigen energie opwekken, zonder dat u afhankelijk bent van anderen. De voordelen van zonnepanelen zijn echter nog veel uitgebreider, u:

  • Betaalt minder energiekosten
  • Verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand
  • Ontvangt een groot belastingvoordeel
  • Levert een bijdrage aan een beter milieu
  • Krijgt niet te maken met energieprijsstijgingen

Plan spoedig een afspraak met uw specialist

U kunt de kosten voor zonnepanelen in Utrecht op zeer korte termijn laten berekenen door ons klantvriendelijke personeel. Wanneer u vandaag nog contact met ons opneemt kunnen wij spoedig een afspraak met u inplannen om de situatie bij u in Utrecht te komen bekijken. Naast een kostenberekening kunnen wij u uitgebreid informeren en een deskundig advies verschaffen. Hierdoor weet u precies wat u van ons kunt verwachten als u besluit zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept, waardoor u zelf geen bijkomende zaken hoeft te regelen.