Bel ons: 030 - 273 2731

Bespaar tot wel honderden euro’s

Als u benieuwd bent naar de teruggave van BTW voor zonnepanelen in Utrecht, bent u bij U-Zon aan het goede adres. Voor de zonnepanelen die u als particulier door ons laat installeren, kunt u in principe de belasting terugvragen van de Nederlandse Belastingdienst. Dat betekent dat u zowel de BTW van de aanschafprijs als die voor de installatiewerkzaamheden voor volledig kunt terugvragen. Deze bedragen kunnen aanzienlijk oplopen zodra de aanschafprijs hoger wordt. Daarmee kunt u al snel honderden euro’s besparen.

Eenvoudig zelfstandig terugvragen

Het terugvragen van de BTW voor de zonnepanelen die u heeft laten plaatsen is zo eenvoudig, dat u dit helemaal zelf kunt. Vandaar dat het niet nodig is om hiervoor een speciaal bedrijf in te schakelen en daar voor dient te betalen, dat is immers zonde van uw geld. Uiteraard zullen wij u precies vertellen hoe u de BTW kunt terugvragen, zodat u niet zelf hoeft te zoeken en een foutieve aanvraag doet.

Informatie over het aanvraagproces

1.4Het is verstandig om onze specialisten vooraf te vragen naar de mogelijkheden voor de teruggave van de BTW voor zonnepanelen in Utrecht. Zo gelden er voor bedrijven andere regels en zijn er voor particulieren enkele zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Wij zullen op basis van uw vraag en situatie eerlijk en helder kunnen aangeven welke mogelijkheden er voor u zijn en hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat. Echter zijn er naast de teruggave van de BTW nog een aantal andere voordelen voor de installatie van zonnepanelen in Utrecht. Dit zijn onder andere:

  • Aanzienlijk minder energiekosten
  • Een verhoogde waarde van uw woning
  • Een positieve bijdrage aan een beter milieu
  • Geen energieprijsstijgingen

Duurzame kwaliteitsproducten en vakkundige installatie

Profiteer nu ook van de vele voordelen en ontdek de enorme mogelijkheden van duurzame energie. Streef samen met ons naar een beter milieu en een gevulde portemonnee. Wij verzorgen graag een duurzaam kwaliteitsproduct en een vakkundige installatie. Daarbij verstrekken wij te allen tijde de gewenste informatie en een deskundig advies op maat. Neem direct contact met ons op en koop zonder BTW zonnepanelen in Utrecht. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via onze contactgegevens en het contactformulier dat u vindt op deze website.